Professor: 25-40 procent dør, når først svine-MRSA er kommet i blodet

For at starte med slutningen: Kolmos påstår: “Kød fra svin som ikke har MRSA vil være af bedre kvalitet”. Det er ikke en anprisning man kan få nogen i Fødevarestyrelsen til at skrive under på, eftersom den ikke er sand. MRSA smitter ikke gennem kød, og MRSA påvirker ikke kødkvaliteten. Og dermed kan man aldrig få lov at sælge “MRSA-frit kød”….

Kolmos kommer med nogle faktuelle oplysninger, som er rigtige, og så bliver der lavet lidt følelsesporno ind imellem: Nu har vi alle kigget på den bakterie som har slået et menneske ihjel. Og “25-40% af dem der får denne bakterie i blodet dør”, “tæppebombet med antibiotika” m.v.
Dog skal det medgives, at han også nævner, at langt de fleste mennesker ikke bliver syge af MRSA cc398….

Men der kunne fortælles meget mere om staphylokokkus aureus ude i samfundet og på hospitalerne.

“En af disse bakterier er MRSA cc398″… Hvorfor fortæller Kolmos ikke hele historien om Staphylokokkus aureus, som på tre år har slået 1241 mennesker ihjel. I det samme tidsrum er tre med MRSA cc398 infektion døde.

På den baggrund mener denne nydelige og troværdige ældre mand, med titel af professor, at bakterien skal udryddes hos svin…..

Denne video kan kun opfattes som et forsøg på manipulation!

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>