TDC advarer erhvervskunder: iOS-opdatering lukker for mobil omstilling

TDC har på sin Facebook-side i dag advaret sine kunder om ikke at opdatere deres iPhone til iOS 8.0, som blev frigivet i dag. Der er nemlig en fejl i styresystemet, der forhindrer omstilling i at virke, oplyser teleselskabet.

På baggrund af fundet anbefaler TDC, at iPhone-brugere venter med at opdatere, hvis man benytter sig af omstilling. TDC understreger, at det ikke er viderestilling, men omstilling den er gal med. Det er altså funktionen, hvor man under samtale, kan sende opkaldet videre til en anden, som må undværes indtil Apple fikser fejlen.

Også da Apple frigav forløberen iOS 7 i 2013 fik omstillingsfunktionen problemer. Dengang fortalte TDC, at problemet opstod, fordi protokollen Unconstructed Supplementary Service Data var blevet blokeret. Apple så nemlig protokollen som et sikkerhedshul. Også denne gang er fejlen igen relateret til den drilagtige protokol, oplyser selskabet Version2.

TDC har meldt fejlen hos Apple, som vil rette fejlen i næste opdatering. Apple har ikke meldt ud hvornår rettelsen – i form af version 8.0.1 – kommer, men TDC gætter på mellem fire til seks uger. Mobil omstilling er typisk noget erhvervskunder bruger, og derfor vil størstedelen af iPhone-brugere kunne opdatere uden problemer.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>