Australsk bank smider Bitcoin-handlende på porten

National Australia Bank, der er en af de største banker i Australien, vil ikke længere servicere kunder, der handler med Bitcoin eller andre digitale valutaer. Det skriver Zdnet.

Den australske bank har sendt breve ud til de erhvervskunder, der driver forretning baseret på krypto-valuta, og underrettet dem om, at deres konti bliver lukket ned 2.maj.

En talsmand for National Australia Bank bekræfter, banken finder det for risikabelt at servicere kunder, der handler med krypto-valuta.

»NAB evaluerer løbende sin risiko-profil og de virksomheder vi understøtter for at sikre, at bankens aktiviteter tjener vores kunders og aktionærers interesser,« hedder det.

I den seneste tid har også flere kinesiske banker afskåret Bitcoin-handlende fra service, ligesom også Bank of Ireland og Bank of Montreal har gjort det.

Læs også: Kina lukker for bitcoin-handel via banker

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>