It-chef dropper Windows 8: Satser på Android og iOS

Mobility er helt afgørende for det børsnoterede, britiske selskab Genus, der arbejder med genetik inden for fødevareproduktion i flere end 30 forskellige lande.

Genus havde egentlig udset sig Windows 8 som den platform, der skulle satses på til de mobile løsninger, men har nu i stedet valgt at investere i Android og iOS. Det skriver vores søstermedie, CIO UK.

“Windows 8 har været en personlig skuffelse. Nu har strategien slet ikke noget Windows i sig. Det kunne ikke være en mere brat vending. Nu fokuserer vi på Android og iOS til at levere mobile applikationer og information,” fortæller CIO Keith Hopkinson fra Genus til CIO UK.

Vil fortsat bruge Windows 7
Hans udmelding om Windows 8 bunder ikke i, at han ikke bryder sig om Windows generelt, for Windows 7 vil fortsat blive anvendt i virksomheden.

Det er Windows 8, CIO’en ikke byder sig om.

“Microsoft-visionen om at Windows 8 er en platform til alle formater er bare ikke sagen. Der er tre versioner af Windows 8. Windows 8 var et skridt tilbage for os, og vi vil nu holde os til Windows 7. Det er en skam,” siger Keith Hopkinson, der med de tre versioner må henvise til Windows 8, RT og Windows Phone 8 – selv om det ikke fremgår direkte af artiklen.  

CIO’en forklarer, at Genus har mobile medarbejdere i alle de lande, hvor virksomheden driver forretning, og at særligt transaktioner på farten rummer store muligheder for effektiviseringer.

“Jeg har arbejdet med it i 20 år og har ikke tidligere set så stor en mulighed for at forbedre virksomheder,” forklarer han til CIO UK.

“Android-enheder til 100 pund (omkring 900 kroner, red.) giver en masse muligheder for, at folk kan blive teknologi-brugere.”

“Fokus er på at producere en stribe apps, der vil erstatte al den gamle mobil-teknologi og give en moderne mobility-platform,” siger han.

Artiklen fortsætter på næste side…

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>