Kim Aarenstrup bliver politiets nye chef for center for cyberkriminalitet

Kim Aarenstrup bliver centerchef for rigspolitiets center for cyberkriminalitet. Centret skal skal ruste politiet bedre i kampen mod et stigende antal sager om it-kriminalitet, og det skal uddanne lokale politikredse bedre til håndtere sagerne.

Kim Aarenstrup kommer fra en stilling som it-sikkerhedsansvarlig hos Deloitte, og han har tidligere varetaget lignende stillinger hos både Mærsk og IBM. Men Kim Aarenstrup er oprindeligt kriminalkommissær, og han ser frem til at vende tilbage til politiet.

»Jeg har naturligvis gjort mig mange tanker om arbejdet i det nye Nationale Cyber Center, og jeg glæder mig til at komme i gang og til at vende retur til politiet,« udtaler Kim Aarenstrup.

Kim Aarenstrup tiltræder den nye stilling fra 1.maj

Læs også: Nyt nationalt cyber crime-center skal bekæmpe it-kriminelle

Ny chef vil skabe et af Europas førende Cyber Crime Centre.

Kim Aarenstrup er netop ansat som centerchef for det kommende Nationale Cyber Center. Kim Aarenstrup er oprindelig politiuddannet og var i Københavns Politi indtil 1998. Han har bla. været informationssikkerhedschef hos A.P. Møller Mærsk gennem 13 år og kommer fra en stilling hos Deloitte.

“Jeg har naturligvis gjort mig mange tanker om arbejdet i det nye Nationale Cyber Center, og jeg glæder mig til at komme i gang og til at vende retur til politiet”, siger Kim Aarenstup, der har opsat følgende ambitioner:

Kvalitets- løsnings- og serviceorienteret. Primært med forurettede i fokus.
Et af Europas førende Cyber Crime Centre. Anerkendt som sådan nationalt som internationalt.
Omkostnings- og sagseffektivitet såvel i centret som nationalt.
Et attraktivt sted at arbejde. Arbejdsmiljø og faglighed skal sikre tiltrækning og fastholdelse.
Kim Aarenstrup starter i sit nye job den 1. maj.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>