Mini-Surface på 8” spottet på Amazon

Apple har dem. Android-producenterne har dem. Og nu får Microsoft dem måske også snart.

De såkaldte mini-udgaver af tablets i størrelsesordenen 7-8 tommer har i høj grad fundet sit publikum blandt forbrugerne. Og tilbehør til en længe rygtet 8 tommers udgave af Microsoft Surface er nu dukket op på Amazon. Det skriver Techcrunch.

Tilbehøret, der er et smart-cover og et bluetooth-keyboard, som i følge sælgeren VSTN »kun vil passe til Microsoft Surface Mini 8«, bliver vist sammen med billeder af en mini-udgave af Surface, hvis ægthed dog ikke er bekræftet.

De to stykker tilbehør kommer på lager den 18. maj, hvilket passer godt sammen med tidligere spekulationer om, at Microsoft ville udgive en mindre Surface dette forår.

Techcrunch skriver, at Microsoft, der kæmper med lave salgstal på sin tablet-satsning, har brug for noget “sødt” til at få gang i salget. Derfor vil udgivelsen af en mindre Surface i 7-8 tommersklassen være oplagt, set i lyset af eksempelvis iPad Minis store popularitet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>