Politianmeldt: Dansk politiker misbrugt i falske mail

Regionsrådsmedlem Stephanie Lose (V) fra Region Syddanmark er blevet misbrugt som afsender af en række forfalskede mails og sms’er.

Derfor har regionen valgt at melde sagen til politiet, oplyses det i en meddelelse.

Sagen drejer sig, ifølge regionen, om en sundhedsprofessionel, der i forbindelse med åbningen af en privat klinik har haft en konsulent til at stå for kontakten til Region Syddanmark.

Ifølge dokumenter, som regionen skriver, at den er i besiddelse af, “giver konsulenten overfor den sundhedsprofessionelle indtryk af, at vedkommende gennem mere end et halvt år har korresponderet med Stephanie Lose via mails og sms’er”.

“Sagen er imidlertid den, at Stephanie Lose overhovedet ikke har haft kendskab til sagen eller korrespondancen,” skriver regionen.

Opspind og groft
“Hele korrespondancen er opspind og baseret på falske mails og sms’er angiveligt skrevet af Stephanie Lose,” lyder det videre.

Det fremgår blandt andet af de forfalskede mails og sms’er, at Stephanie Lose lover, at en kontrakt er undervejs omkring samarbejde mellem regionen og den sundhedsprofessionelle, forklarer regionen.

“Region Syddanmark finder, at det er groft at misbruge et regionsmedlem til at vildlede en tredjepart,” understreges det. 

Regionen har altså derfor meldt sagen til politiet og anmodet politiet om at efterforske, om der er begået noget strafbart.

Den sundhedsprofessionelle har, ifølge regionen, ikke været vidende om forfalskningerne.

Korrespondancen skulle angiveligt have fundet sted fra efteråret 2013 og frem til nu.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>