Rygterne vil ikke dø: iPhone får større skærm

Nu er det ikke længere mindre tech-sider, der rapporterer om, at Apple er på vej med iPhone-modeller med display, som er større end fire tommer.

Selv det anerkendte nyhedsbureau Reuters og avisen Wall Street Journal fortæller, at vi snart kan forvente nye æble-telefoner, som har fået vokseværk.

Ifølge de nyeste rygter fra Reuters vil Apple begynde masseproduktionen i maj af en model med 4,7 tommer skærm.

Et par måneder senere skulle masseproduktionen af en mobil med 5,5 tommer skærm sættes i gang.

De nye modeller skulle anvende samme touch-teknologi, der blev introduceret med iPhone 5, og som er integreret i selve skærmen for at gøre det muligt at skabe en tyndere mobil.

Teenageren Sonny Dickson, der er en mester i at få fingre i lækkede fotos af nye Apple-produkter, har også for cirka to måneder siden vist spionbilleder af noget, der kunne være bagbeklædningen til en æblemobil.

Hans billeder understøtter rygterne om, at den næste iPhone får større skærm.

MacRumors.com har desuden via kinesiske websider opsnappet skitser af de nye modeller på 4,7 og 5,5 tommer samt nogle meget grynede spionbilleder.

Rygterne om de større skærme har efterhånden været i kog i længe, og allerede tilbage i november sidste år var nyhedsbureauet Bloomberg fremme med historien om større i iPhone-modeller med netop 4,7 og 5,5 tommer skærme.

De seneste par år har det været fast tradition, at Apple har lanceret en ny iPhone i september måned. I 2013 var der for første gang tale om hele to nye modeller: iPhone 5s og 5c.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>