Twitters hemmelige plan: Skal oversvømmes af annoncer

Twitter er på vej til at skrue gevaldigt op for indtægskilderne på den populære sociale tjeneste.

Ifølge Wall Street Journal er selskabet på vej med ikke mindre end 15 nye annoncerings-muligheder, som mulige annoncører kan anvende til at nå ud til Twitters mange brugere.

De 15 nye annonce-former ventes alle at blive sat i drift i løbet af de kommende seks måneder.

Udrulningen vil begynde i det små med en ny type annonce, der blot vil opfordre Twitter-brugerne til at downloade apps til deres smartphones.

Et klik på download-linket vil her føre dig til app’en i App Store.

Det ventes, at Twitter vil udvide disse muligheder til også at omfatte eksempelvis muligheden for at købe billetter eller lignende.

De nye annoncerings-muligheder vil efter alt at dømme på mange måder blive en udvidelse af den nuværende Cards-mulighed i Twitter, hvor man kan se previews af billeder, videoer og websites ved siden af et tweet.

Hensigten er at give annoncørerne en mulighed for at fremvise et klart ‘call to action’ overfor brugerne, så de eksempelvis klikker sig videre fra de sponsorerede tweets.

Twitter blev børsnoteret i november, hvor markedet værdifastsatte Twitter til gigantiske 10 milliarder kroner, selv om selskabet endnu aldrig har tjent en krone.

Det har lagt pres på selskabets behov for at øge indtjeningen fra de mange brugere.

Det kan du læse mere om her: Vupti: Twitter er pludselig mange milliarder kroner værd.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>