3.000 TDC-ansatte risikerer at blive outsourcet

TDC’s spareplan peger lige nu i retning af, at mindst 1.500 og op mod 3.000 medarbejdere kan blive outsourcet. Det skriver Jyllands-Posten.

Oplysningen stammer fra en kilde hos TDC med kendskab til udarbejdelsen af den strategi, som er sat i værk for at udpege de opgaver, som det bedre kan betale sig for TDC at outsource end selv at stå for.

Ifølge Jyllands-Posten drejer det sig blandt andet om cirka 1.500 serviceteknikere til TDC’s fastnet, hvor TDC lige nu skulle have to firmaer, der har givet tilbud på at overtage opgaven.

TDC har ikke ønsket at be- eller afkræfte omfanget af outsourcing-planerne. Selskabet har dog allerede etableret et callcenter i Tyskland til firmaets kundeservice som led i planerne.

TDC havde ifølge Jyllands-Posten næsten 14.000 medarbejdere i 2006. Siden blev TDC købt af kapitalfonde og satte gang i løbende spareplaner, som har sikret store overskud til TDC’s aktionærer. I dag har TDC cirka 7.600 ansatte.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>