Apple gør klar til produktion af 4,7 og 5,5-tommer iPhones

Rygter om den næste iPhone er aldrig en mangelvare – men nu begynder de at få mere kød på, frem til den forventede lancering af iPhone 6 i september.

Den respekterede erhvervsavis Bloomberg skriver således, at Apple er lige ved at kunne sætte gang i storproduktion af den kommende iPhone på fabrikkerne i Kina. I juli vil samlebåndene begynde at bugne af den største udgave af Apples telefon nogensinde, nemlig med en 4,7-tommer skærm. Til sammenligning har iPhone 5s en skærm på fire tommer.

Men 4,7-tommer bliver ifølge Bloomberg ikke den største udgave af iPhone, for der er også en 5,5-tommer-version på vej, lyder brancherygterne. Designet, som Apple har valgt, volder dog lidt produktionsmæssige problemer, så den er Apple ikke klar til at producere i store mængder endnu.

Telefonerne bliver rundere og tyndere end den nuværende iPhone 5s, lyder meldingen, og de store skærme får bedre sensorer, som kan registrere forskellige grader af tryk på skærmen.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>