Apples efterår kan blive historisk travlt – her er de produkter vi venter på




I starten af juni skød Apple den årlige udvikler-konference, WWDC, i gang med masser af software-nyheder til udviklerne. Men de, der havde håbet på helt nye hardware-produkter, blev skuffet.

Der var ingen ny iPhone, Mac eller iWatch.

Til gengæld ser der nu ud til at være varmet op til et historisk travlt efterår for den californiske virksomhed, der ifølge rygterne har en række markante nyheder klar i produkt-pipelinen.

Rygter der for nylig fik ekstra næring, da Apple-bossen Eddie Cue, chef for iTunes og Apples internettjenester, bekendtgjorde, at Apple til efteråret er klar med den stærkeste produkt-pipeline, som han har set i sine 25 år i virksomheden.

En bemærkning der faldt til det amerikanske tech-medie Re/Codes Code-konference, og den ligger i tråd med bemærkninger, som Apples administrerende direktør, Tim Cook, tidligere på året har ytret i et interview med den amerikanske avis Wall Street Journal

Her beskrev han muligheden for nye produktlanceringer med følgende ord:

“Jeg har det godt med, hvad der er på vej. Jeg har det rigtigt godt med det, og det er tættere på, end det nogensinde tidligere har været,” siger han.

Men hvad er det så, der er på vej? Det er der naturligvis kun ganske få mennesker, der har reel viden om.

Ifølge de mange rygtestrømme, der omgiver Apple, er der dog især fem produkter, der skulle være ganske tæt på en lancering.



1. iWatch
Der er efterhånden blevet sagt mangt og meget om Apples formodede planer om at udgive et “iWatch.” 

Men for få uger siden kunne den amerikansk tech-side Re/Codes journalist John Paczkowski, der normalt er ganske velinformeret om Apple-nyheder, rapportere, at Apple planlægger en såkaldt “special event” i oktober 2014, hvor virksomheden vil præsentere et iWatch. 

Re/Code understreger dog, at Apples planer stadigvæk kan nå at ændre sig, men at det dog skulle være ganske sikkert, at Apple  har en målsætning om at præsentere det nye smartwatch i oktober. 

Som Computerworld tidligere har beskrevet, vil et iWatch formodentlig få en lang række sundheds-funktioner i stil med dem, som findes i en del af de eksisterende fitness-trackere samt i Samsungs fitness-orienterede smartwatch, Gear Fit. Eksempelvis kan vi forvente, at et iWatch vil indeholde en pulsmåler og en aktivitetssensor, der kan fortælle, hvor mange skridt bæreren af uret tager om dagen.


Artiklen fortsætter på næste side…


Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>