Australske myndigheder slår ned på Uber-chauffører: Bøder på over 10.000 kr.

De australske myndigheder slår nu hårdt ned på uautoriseret taxakørsel – fælles for chaufførerne er, at de bruger app’en Uber. Det skriver The Sidney Morning Herald.

Uber er navnet på en populær chaufførtjeneste og app. Tjenesten er blandt andet stor i USA, England og Australien. Med tjenesten kan brugere registrere sig selv som chauffører og byde på ture. Men i mange lande er det et problem, fordi man i mange lande skal have en taxalicens for at tage penge for at køre folk.

Og det slår de australske myndigheder nu altså ned på. Uautoriserede chauffører i Sidney har fået bøder på over 10.000 kroner og er blevet truet med sagsanlæg, mens der i et andet område samlet er uddelt bøder for over 250.000 kroner.

Uber skulle ifølge Sidney Morning Herald efter sigende dække chaufførernes økonomiske ansvar gennem en forsikring, der skulle beskytte op mod 27,5 millioner kroner.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>