Blog: Behovet for fundering…

Idag er Grundlovsdag og politikere kværner løs med floskler osv.

Grundloven hedder sådan fordi de er fundamentet under vores civilization, i bund og grund er den det eneste der forhindrer mig i at myrde folk jeg ikke er enig med, resten af lovene er bare detaljelovgivning der skal give Grundlovens principper form og brugbarhed.

Med lov skal man land bygge, men desværre har vi også brugt alle mulige andre materialer, nogle holdbare, andre ikke så meget.

Præcis som syntetiske materialer blev et modefænomen i byggebranchen kort efter det kom frem, er IT blevet det i samfundsbranchen og præcis som med PCB og flammehæmmere burde der ved IT anvendelser ofte være anvendt et forsigtighedsprincip, inden man gav sig til at forgifte hele Farum Midtpunkt.

“Grundloven” indenfor IT sikkerhed, er at vi kan overbevise os selv om hvad der faktisk foregår på en bestemt computer og yderligere at vi kan argumentere for at det er os der bestemmer hvad der skal foregå.

Hvis ikke den ‘lov’ holder, er det inderligt ligegyldigt hvad vi iøvrigt gør, der er ingen workarounds eller lappeløsninger.

Dagens IT-grundlovstale er uddelegeret til Dan Farmer som har noget vigtigt at sige om IPMI.

phk

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>