Blog: Læs alt om udviklerkonferencen NDC 2014 her

Går du glip af NDC konferencen i Oslo i næste uge, så læs med her!

I denne uge bringer vi dig nyt om det nyeste, største og bedste direkte fra NDC i Oslo. Vi er otte bloggere, der til dagligt arbejder for Schultz, som bringer dig updates direkte fra Oslo.

I løbet af ugen kan du også følge med på Twitter; vi bruger: #Ver2NDC.

Hvad blogger vi om?

NDC konferencen tilbyder mange hundrede indlæg fra folk som Scott Hanselman, Douglas Crockford og Mike Cohn, og vi vil blogge om de væsentligste oplæg. Der bliver fokus på emner som sikkerhed, mobil- og web-teknologier, men vi vil også tage et kig, på hvad der rører sig inden for funktionel programmering og databaser.

Vi vil samle udvalgte input og nyheder fra de tre konferencedage og poste dem her hver aften, første gang i morgen, tirsdag. Alle indlæg lægges på af Kim Bjørn Tiedemann.

Hvem er vi?

Nedenfor kan du læse en kort beskrivelse af, hvem vi er, og hvilke tekniske emner vi især har interesse i.

William P. Heise

Jeg er udvikler hos Schultz og indgår som medlem i et af vores scrum teams. Jeg arbejder på tværs af løsningssnitfladerne, så min hverdag inkluderer både frontend og backend udvikling. Jeg brænder for at videreudvikle mit kendskab til web-frameworks, da vi hos Schultz altid bruger de seneste versioner. I min fritid koder jeg små DSL i F#, som udgør det centrale af de apps, jeg laver. Jeg er uddannet softwareingeniør fra DTU og har en fortid hos bl.a. Deltek og Capevo.

Stefan Daugaard

Jeg er softwarearkitekt hos Schultz og har arbejdet flere år med implementering af digitale løsninger til det offentlige, både i form af fagsystemer og web-portaler. For mig er forståelse af kundernes forretningsområder samt kendskab til de nyeste teknologier de to vigtigste parametre i mit daglige arbejde. Sikkerhed er for alvor kommet på dagsordenen, bl.a. på grund af Heartbleed og Apples SSL bug, og jeg ser derfor særligt frem til at høre mere om de nyeste sikkerhedsteknologier på NDC. Jeg har en bachelor i datalogi og statskundskab og en kandidatgrad i IT.

Jonas Stokkebye Nissen

Jeg er softwareudvikler og scrum coach og har arbejdet med agil udvikling de sidste 7 år. Jeg er altid på udkig efter nye og bedre måder at lave software på – og ser frem til at lære et par nye tricks på NDC. Ved siden af mit arbejde har jeg altid gang i et hobby-projekt, hvor jeg kan prøve nye værktøjer og frameworks af. I øjeblikket arbejder jeg på et personligt atlas baseret på SignalR, F#, ASP.NET MVC og Web API. Jeg er uddannet IT-ingeniør suppleret med en Master i Softwarekonstruktion fra ITU.

Jakob Højgaard

Jeg er seniorudvikler hos Schultz og arbejder med diverse web-løsninger, sikkerhed, integration med Nemlog-in samt Cross-platform udvikling til mobil apps. Jeg arbejder hårdt på at kunne kalde mig polyglot-udvikler og er inspireret af funktionelle programmeringssprog, og hvordan de påvirker min tilgang til programmering. Jeg elsker at udfordre kendte løsninger, både når det kommer til sprog og platform. Jeg er uddannet dataingeniør og har en master i softwarekonstruktion fra ITU. Tidligere har jeg bl.a. arbejdet hos NNIT og Oticon.

Anders Johansen

Jeg er softwareudvikler hos Schultz og arbejder med sikkerhed, web-teknologier og mobil-udvikling, og har tidligere arbejdet med Identity Management løsninger. Min passion er at levere gode, moderne løsninger, da jeg mener at digitalisering i Danmark kan løftes til højere niveau. Jeg har arbejdet med scrum de sidste 2 år, da det giver mig mere energi og fokus i udviklingsprocessen. I min fritid følger jeg med i, hvad der rører sig af nye sprog og frameworks, og så bliver der også tid til lidt bueskydning. Jeg er uddannet IT-ingeniør fra DTU og har en fortid som konsulent hos Venzo.

Helle Vollmer

Jeg er løsningsarkitekt hos Schultz, hvor deltagelse i udviklingsarbejdet heldigvis er en vigtig del af rollen. Jeg synes, det er vigtigt at sætte sig ind i kundens egentlige behov for at kunne skabe en rigtig god løsning for brugerne. Hvis løsningen ovenikøbet er elegant både udenpå og indeni, er det helt perfekt.

Jeg har en fortid som bygningsingeniør, men har arbejdet med systemudvikling i over 11 år – simpelthen fordi det er sjovt!

Kim Bjørn Tiedemann

Jeg er udviklingschef hos Schultz og arbejder også som løsningsarkitekt og scrum coach. Jeg har arbejdet med agil udvikling de sidste 5 år. Det har jeg, fordi jeg virkelig tror på, at åbenhed og tætte kunderelationer skaber de bedste løsninger. Teknologi er min store passion, og jeg tester gerne nye sprog, platforme osv. I min fritid koder jeg på en Windows 8 app, som over 10.000 mennesker verden over har downloadet. Jeg er uddannet i datalogi fra Aalborg Universitet og har en fortid hos bl.a. NNIT og TietoEnator.

Allan Friis Hansen

Jeg er en ingeniør, der bare synes, det er fedt at pille med teknologi. Det har ført til mit arbejde som softwareudvikler hos Schultz. Jeg forsøger at følge med i en verden, hvor der hele tiden dukker nye ideer, metoder og frameworks op. Det er en udfordring, men det giver mulighed for hele tiden at optimere de løsninger, vi laver. At kunne levere løsninger hurtigere, men også lave enklere og mere elegante løsninger, er nogle af de ting, jeg prøver at tage med fra NDC.


Vi glæder os til at skrive til jer om alt det, der begejstrer os ved NDC!

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>