Blog: Personal Analytics – bedre end big data



En anden gadget som vi forventer at se meget til er den intelligente brille. Google brillen er kun begyndelsen, og flere har allerede bygget videre på den til meget nyttig ‘augmented reality’. Eksempelvis den specialiserede SmartPick brille, som hjælper ‘pickers’ i store web-shops, feks Amazon, med at samle de rigtige varer til afsendelse http://postscapes.com/ (…) .

Eller det franske firma Laster Technologies http://laster.fr/ (…) som har tilpasset brillen til ingeniører, der arbejder med flymotorer. Når de kigger på motoren, vises den tekniske tegning af motoren ovenpå den virkelige. Således kan ingeniøren se hvilke reservedele den er lavet af, hvor de bør sidde, part no og andre specifikationer. De kan bygge sikrere og finde fejl hurtigere.

Det har altid været et barriere for anvendelse af internettet, når man arbejdede med begge hænder og bevægede sig rundt. Denne barriere brydes nu ned, og det vil skabe markante produktivitetsgevinster i mange brancher. Tænk på hi-tech produktion, butikspersonale, ingeniører, mekanikere, reparatører, sportsudøvere, soldater, og selvfølgelig… teenagere.

Du kan få en forsmag på fremtiden ved at downloade app’en Blippar, og holde den op foran etiketten på en Heinz ketchup flaske.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>