Google Chrome går 64 bit på Windows og bliver 25 procent hurtigere

Google er nu klar med testudgaver af Chrome-browseren i 64 bit til Windows 7 og nyere. Det skriver Google på Chromium-bloggen.

Det kræver en 64 bit-udgave af Windows, men det er efterhånden også standard for Windows-installationer, og derfor vil Google nu udnytte mulighederne i 64 bit-software og den underliggende hardware.

Netop hardwaren giver mulighed for at udnytte 64 bit i de nyeste processorer til at sende flere instruktioner på kortere tid gennem processoren takket være de nye instruktionssæt i x64-arkitekturen. Ifølge Google giver det i gennemsnit en hastighedsforbedring på 25 procent.

64 bit giver også mulighed for at udnytte de sikkerhedsfunktioner, der findes i 64 bit-styresystemer, som er bedre beskyttet mod flere af de teknikker, som kan bruges til at udnytte sikkerhedshuller.

Ifølge Google giver 64 bit-udgaverne også større stabilitet i Chrome-browseren med færre nedbrud, som i visse tilfælde kan være næsten halveret i forhold til 32 bit-udgaven.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>