Google udvider med domæneregistrering

Det bliver snart muligt at købe en samlet internetpakke hos Google, inklusive et domæne til at binde det hele sammen. Google gør nemlig klar til at gå i konkurrence med verdens mange domæneregistranter.

Det skriver internetgiganten i et blogindlæg, som foreløbigt annoncerer domænesalg som en lukket beta for folk med invitationer.

Indtil nu har Google tilbudt køb af domæner gennem partnerskaber med kendte domæneregistranter, men nu går Google altså egne veje. Når tjenesten er klar til at blive endeligt lanceret, vil det være med en række værktøjer til at bygge egen webside og håndtere domænet. Hosting vil Google dog ikke selv tilbyde, men her har Google indgået samarbejder med en række partnere.

Køber du et domæne hos Google, kan du oprette op til 100 e-mail-adresser og 100 subdomæner. Tjenesten vil bruge Googles egen navneserver, som skulle sikre hurtige svartider på det meste af kloden. Der er inkluderet 100 millioner opslag pr. domæne, mens priserne for at købe domæner ikke er oplyst.

Læs mere på Google Domains-siden, hvor du kan bede om en invitation til betatesten ved at klikke ’Manage my domains’ i øverste højre hjørne.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>