Version2 søger studiebloggere – er det dig?

Studiebloggen på Version2 har indtil nu været stærkt kørende med Mark, Simon, Michael og Kræn ved tasterne.

Men studerende bliver på et tidspunkt færdige med deres studier, så vi søger nu to nye bloggere i form af it-studerende, der har lyst til at deltage i dialogen på Version2 og indgå i Version2′s bloggernetværk.

Som it-studerende skal du gerne blogge om studielivet – det kan handle om udfordringer, oplevelser og generelle tanker fra it-studiemiljøet.

Vi kan tilbyde dig at indgå i et bloggernetværk, hvor du vil få berøring med en række af branchens mest markante it-professionelle og blive knyttet tæt til Version2′s redaktion.

Så er du god til at skrive, kan du lide at indgå i dialogen med andre it-professionelle, og tør du komme med dine personlige holdninger og synspunkter – så skriv til os.

Du kan kontakte community builder Caroline Rutter på car@ing.dk og her fortælle om, hvad du gerne vil byde ind med som studieblogger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>