Microsoft udskyder relancering af start-menu til Windows

Det var ventet, at start-knappen ville gøre comeback med anden opdatering af Windows 8.1 til august. Men ifølge blogger på ZDNet, Mary Jo Foley, er relanceringen udskudt til april 2015.

Til den tid forventer Microsoft at være klar med den næste store version af Windows, som indtil videre går under navnet Threshold, men som slet og ret kan ende med at hedde Windows 9.

Læs også: Microsofts nye Surface 3 Pro får høvl for manglende keyboard

Microsoft har aldrig officielt meddelt, hvorvidt start-menuen ville vende tilbage med Windows 8.0 Update 2 eller Threshold, men lækkede, interne dokumenter afslørede i april, at det var planen, at start-funktionen skulle være en del af Update 2.

I april frigjorde Microsoft Windows 8.1 Update 1, som blandt andet gør styresystemet mere brugbart og spiseligt for dem, der bruger mus og tastatur, og dem der har anvendt tidligere versioner af Windows. Det samme er intentionen med Update 2.

Læs også: Ny gratis Windows-version på vej: ‘Windows 8.1 med Bing’

Den nye start-menu kommer ikke til at være den samme som til Windows XP/Vista og Windows 7, men bliver en sammensmeltning af design fra tidligere styresystemer og Windows 8.

Selvom der endnu ikke findes en officiel start-menu til Windows 8, er det muligt at hente nogle mere uofficielle udgaver fra tredjeparter. For eksempel Start8 fra Stardock eller Pokki Windows 8 Start Menu.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>