Outlook Web App bliver til ‘indfødt’ funktion på Android

Microsoft udgav onsdag en foreløbig version af Outlook Web App (OWA) til Google’s Android og opfyldte dermed et løfte, de havde afgivet tilbage fra marts.

OWA bliver en såkaldt ‘native app’, en app udviklet til en bestemt platform, som bliver en gentagelse af den in-browser OWA som forretningsfolk længe har brugt på enheder, der ikke understøtter den flyvefærdige Outlook-klient eller har softwaren installeret.

Det skriver computerworld.com.

Android-app’en tilbyder samme funktioner som browser-udgaven, hvilket giver brugeren adgang til email, kalender og kontakter placeret på en virksomheds Exchange-server placeret uden for virksomhedens lokalitet.

Ifølge Microsoft kræver betaen af OWA til Android en smartphone med en ‘lille’ eller ‘normal’ dimensioneret skærm, sådan som Google definerer det, mens versionen af Android skal være af 4.4, der også kendes som ‘KitKat’, eller af senere version, og så skal den have en Office 365-mailbox, skriver Computerworld.

Desuden er tablets slet ikke understøttet.

Kravet om KitKat for at få adgang til app’en, kan hindre mange brugere for at hente den ned.

Ifølge Computerworld er det således kun 14 procent af alle Android-telefoner, der opererer på den version, ligesom virksomheder der har deres Exchange-server placeret hos sig selv heller ikke får glæde af app’en.

Samtidig betragtes app’en som værende en gulerod, der skal forsøge at lokke kunder til at investere i Office 365.

App’en kan downloades fra Google Play.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>