Amazons smartphone får brilleløs 3D

Den første mobiltelefon fra amerikanske Amazon bliver en smartphone, der drives af en Qualcomm Snapdragon-processor og har 2 GB RAM. Telefonen skal køre på en android-version, som Amazon har lavet væsentlige ændringer i, skriver bgr.com.

Ifølge websitets kilder vil telefonen have en 4,7 tommer skærm med en opløsning på 720p HD. Skærmen er dermed både mindre og i lavere opløsning end flagskibsmodellerne fra konkurrenter som HTC og Samsung. Der findes billeder af telefonen hos bgr.com.

Telefonen skulle ifølge bgr’s kilder have en 3D-skærm, der ikke kræver særlige briller. For at drive denne funktion har telefonen fire infrarøde kameraer i hvert sit hjørne af telefonen, som skal holde øje med positionen af brugerens øjne. Amazon er efter sigende i gang med at rekruttere udviklere, der skal være med til at gøre apps til telefonen i stand til at udnytte 3D-funktionerne.

Mobiltelefonen bliver ifølge bgr.com den første af flere. Websitet skriver, at en version med lidt ringere specifikationer og en meget konkurrencedygtig pris også er på vej efter den første telefon er lanceret.

I sidste uge kunne The Wall Street Journal fortælle, at Amazons første mobiltelefon bliver annonceret i juni måned og kommer på markedet i tredje kvartal.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>