Blog: Hvilket hus i Game of Thrones tilhører din IT profession?

Den nye sæson af Game of Thrones er netop skudt i gang på HBO. Her trækkes vi ind i en fremmed middelalderlig verden, hvor stammeagtige fraktioner kæmper med hinanden om magten. Men måske er denne verden ikke så fjern fra virkeligheden indenfor IT verdenen. Her er der også forskellige stammer, der klæder sig forskelligt.

House Greyjoy
IT supporteren er house of Greyjoy, en slags gæve pirater, der altid er der for hinanden i krisetider. Til festlige sammenkomster er de altid dem, som larmer og drikker mest.

House Baratheon
It udvikling. De plejede at suverænt at styre de der EDB systemer uden indblanding fra andre, men nu er det pludselig andre som har taget magten over hvordan de skal se ud og opføre sig.

House Lanister
Marketing er House Lanister. Det er vigtigt at se præsentabel ud og udstråle at man har millioner.

Lord Baelish
Er projektlederen, som har forbindelser til alle. De har ingen magt i sig selv, men ville gerne. Prøver på at yde indflydelse men kan kun gøre det med snak. De har ingen hære de kan kalde på.

Lord Varyn
Konsulenten. Typisk en blød personlighed, der kan snakke med alle og som sørger for at være venner med alle. Man ved aldrig rigtigt, hvad de vil, og man fornemmer, at der er en skjult agenda, men der er ikke rigtigt noget at sætte fingeren på.

The Nights Watch
CIOen er The Nights Watch – kæmper i det kolde nord for at holde IT-verdenen sikker. Om det så er at rede budgettet, holde IT kriminelle ude. Hans rolle er at operere i de skjulte så intet forstyrrer den idylliske hverdag i IT land.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>