Dansk spilsucces downloadet to millioner gange på fire dage

Det danske mobilspil skyline skaters er lynhurtigt blevet en succes i det ellers svært gennemtrængelige marked for apps, og spillet ligger på top 10 i app-butikker over hele verden .

Det gratis spil blev downloadet mere end to millioner gange i løbet af dets første fire dage på markedet, og er blandt andet et af de mest populære iPad-spil i USA.

Det er den lille danske virksomhed Tactile Entertainment med, der står bag Skyline Skaters, og de 15 ansatte har være lidt mere end et halvt år om at udvikle spilsuccesen.

Ifølge administrerende direktør Asbjørn Søndergaard er det sociale elementer, der har fået spillet til at klare sig godt blandt de millioner af tilgængelige apps på markedet. Videoplatformen Everyplay har spillet en stor rolle.

»Vi har ikke budget til at købe os ind på ranglisterne, så det er vigtigt at bevare spillets viralitet. Og en af de ting, der fungerer rigtig godt er, at spillerne kan dele deres gameplay som videoer. Spillet optager automatisk brugerens sessioner, og så kan man vælge at dele det på Everyplay,« siger Asbjørn Søndergaard til Version2 og tilføjer, at også konkurrenceelementer via Facebook er en god idé.

Skyline Skaters eksisterer i øjeblikket kun til iOS, men Asbjørn Søndergaard oplyser, at det også er på vej til Android.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>