Blog: Rejsekortet er kreativt

Hver gang det ser ud til at gå godt, laver de ansvarlige for rejsekortet et nyt problem. Der var klager over at det var svært at se forskel på standerne til at checke ind og checke ud, så de blev forsynet med skilte, hvor der enten står Check Ind eller Check ud.

Der var bare ikke nogen som havde helt styr på hvad den enkelte stander egentlig skulle gøre. Her er en stander jeg så på stationen. Ved siden af den, står en anden stander med et tydeligt Check ind på et grønt skilt, hvor du rent faktisk kan checke ind.

Standeren på billedet er en fælde. Den står hvor passagerer forventer, at der står en stander til at checke ud, og der står Check ud på den. Dem der kører kortet forbi det blå øje, og tror de har checket ud når de hører bippet, bliver snydt og skal betale en bøde.

For at gøre det endnu sværere, var standeren tidligere programmeret, så den checkede ud, men det blev ændret til at den checkede ind, nogenlunde samtidig med at den fik et skilt hvor der tydeligt stod Check ud.

Så kan det ikke gøres meget mere forvirrende.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>