Nu vil Facebook også tilbyde betalinger

Skriv en ’tak for sidst’-besked til vennerne – og send dem samtidigt penge for middagen i går eller taxaen, I delte hjem. Alt sammen via Facebook, som nu også vil til at tilbyde digital betaling.

Det rapporterer den respekterede erhvervsavis Financial Times, på baggrund af anonyme kilder i branchen, mens Facebook selv ikke vil kommentere historien.

Ifølge Financial Times er Facebook nu kun få uger fra at få en officiel tilladelse i Irland til at håndtere betalinger og at opbevare kundernes penge. Tilladelsen kan bruges i hele Europa, og Facebook skulle være i tæt kontakt med tre forskellige mindre firmaer i London, som arbejder med online og mobile pengetransaktioner.

I Danmark har Mobile Pay fra Danske Bank været en stor succes til de hurtige betalinger, mens fire teleselskaber for nyligt lancerede Paii, som er deres bud på en mobil betalingstjeneste.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>