Spil: Lad din tablet komme til kort


Magic 2014

Samlekortspillet Magic the Gathering kunne sidste år fejre sit 20 års jubilæum, og spillet er derfor i sin fysiske form noget nær en forfader til hele genren.

I spillets fiktion står to såkaldte Planewalkers over for hinanden og skal i en duel med hidkaldte monstre og trylleformularer tvinge modstanderen i knæ – en duel spillerne i virkelighedens verden udkæmper med hvert sit deck af kort.

Den digitale version til såvel tablet som pc og konsol formår at indfange det fysiske spils elementer fremragende, hvor vejen til sejr ikke blot ligger i at trække de rigtige kort, spille dem og være lidt heldig, men også i at kunne bluffe og narre modstanderen til at foretage træk, som kan vendes til egen fordel.

Spillet byder på en lang række decks bygget over interessante temaer og spilmekanismer, som både er sjove at spille, men som også kan fungere som god træning til at komme i gang med det fysiske spil.

Der kan spilles mod computeren eller online mod andre spillere i både regulære en mod en dueller eller spil for op til fire deltagere.

Desværre er det ikke muligt at bygge sine helt egne deck fra bunden, men kun at finjustere på de decks som findes i grundspillet og udvidelsespakkerne. Magic 2014 fungerer heller ikke på tværs af platforme.

Hent det her til: iOS 
Hent det her til: Android

Artiklen fortsætter på næste side…

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>