Verdens bedste Android-mobil får plastikcover og meget lav pris

HTC M8 Ace


Sitet @evleaks kunne tidligere på måneden vise et lækket foto af den nye Galaxy-dræber fra HTC, M8 Ace.

HTC M8 Ace er navnet på en direkte og – måske – frygtindgydende konkurrent til Samsung Galaxy S5, som er meget tæt på at komme på markedet. Det skriver Engadget.

Rygtet om telefonen har tidligere på måneden været fremme på det sædvanligvis velunderrettede site @evleaks, som også viste et foto af telefonen.

Specifikationerne vil angiveligt blive noget nær identiske, men det vil prisen bestemt ikke. Engadget skriver, at et kinesisk site har oplysninger om en telefon med netop disse specifikationer, som skal koste omkring 480 dollar uden binding svarende til cirka 2.600 kroner.

Hvis det holder vand, skal der noget til at hive de godt 5.000 kroner op ad lommen, som en Galaxy S5 uden binding koster.

HTC M8 Ace vil angiveligt blive udstyret med en 5-tommer skærm i fuld HD og en 2,5 GHz quad-core Snapdragon 801-processor. Om telefonen også vil indeholde det specielle kamera med to objektiver på bagsiden, som One M8 har, er uvist.

Læs også vores store test af HTC One, som vores medarbejder kaldte den bedste Android-mobil, han nogensinde havde testet:

Test: HTC One M8 er en suveræn mobil og scorer topkarakter

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>