Blog: Nu går det stærkt… Og dér røg strategien, planerne, osv.

Hej igen,

Så er vi midt i juni måned, og der er sket lidt af hvert, specielt i den sidste måned eller to.

Egentlig gik det stille og roligt deruda’ og vi lå stabilt på syv M/K, men lige pludselig vælter det ind:

  1. Vi er pludselig i den initielle fase af et Big Data-projekt hos et stort firma, og har hyret en projektleder ind til at lave de indledende manøvrer og forstå biksen, men er klar til at rampe op. Hvis det går godt skal vi bruge en håndfuld folk mere over det næste års tid bare til det…

  2. Jeg er kommet i noget der ligner hæderligt, rigtigt arbejde i en biks, der vil revolutionere mange ting, heriblandt strikning. Og har hyret en freelance-koder i Verdensklasse ind – og snakker med den næste i morgen fredag.

  3. Jeg blev spurgt af en kendt mand forleden, om jeg evt. kunne være i et meget fjernt og varmt land hver 3. uge i det næste års tid :-).

  4. En anden stor biks (meget stor) vil snakke med os om Big Data næste fredag…

  5. Vi er blevet Big Data Guldpartner hos mit gamle moderskib Oracle, partner for MongoDB i Danmark, måske snart også for Cloudera….

Med andre ord: Pludselig er der gang i en masse ting, som jeg ikke lige havde set for mig, da jeg for præcist et år siden blev fyret fra Miracle :-).

Vi blev smidt ud af vores kontor, fordi ejeren mente vi (jeg) ville larme for meget, og siden har vi ikke haft kontor. Første gang jeg starter en biks op uden serverrum eller kontor :-). Men det fungerer nu meget fint, eftersom vi er ude hos kunderne og endnu ikke har noget fast overhead, og ingen savner et egentlig kontor endnu.

Det er ikke så ringe, det er heller ikke så svært endnu – så der må snart ske noget ganske uventet for os :-).

Mvh Mogens

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>