Fusioneret danskerhold satser på top 5 til VM i hacking i Las Vegas

Ambitionen er nu en plads i top 5 for det nyfusionerede hackerhold, der har kvalificeret sig til at deltage i det uofficielle verdensmesterskab i hacking, som finder sted i forbindelse med it-sikkerhedskonferencen Defcon i Las Vegas til august. Det skriver DIKU på instituttets hjemmeside.

Holdet ‘Gallopsled’ består af det tidligere amatørhold Pwnies fra DIKU ved Københavns Universitet og det profesionelle hold European Nopsled Team.

Det usædvanlige holdnavn følger vanlig DIKU-logik, da Pwnies var et ordspil på udtrykket ‘pwn’, der bruges om at overtage et it-system, og ‘bronies’, der refererer til My Little Pony-seriens dedikerede voksne, mandlige fans. Deraf ‘gallop’ som altså er blevet kombineret med Nopsled-holdets ‘slæde’.

Begge hold har tidligere opnået gode resultater i de store hackerkonkurrencer, og efter fusionen satser det nye hold altså på en top 5-placering. Ifølge gruppen vil resultatet dog afhænge af, hvilken arkitektur de kommer op imod i Las Vegas.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>