Hver fjerde skifter mobilselskab

27 procent af danskerne fandt sig en ny mobiludbyder i 2013. Det er en stigning i forhold til 2012, hvor 22 procent valgte at skifte mobilselskab. Det fremgår af en undersøgelse, som Yougov har foretaget på vegne af brancheorganisationen Teleindustrien.

Det ser dog ikke ud til at være direkte forbundet med utilfredshed med teleselskaberne, da danskerne ifølge undersøgelsen i stigende grad er tilfredse med deres teleselskab. 75 procent er generelt tilfredse med deres teleselskab mod 67 procent året før. Blot fem procent oplyser, at de er utilfredse med deres teleselskab.

Lidt over halvdelen, nemlig 56 procent, sammenligner aldrig deres teleselskabs priser med konkurrenterne, mens en mindre gruppe tjekker priserne mindst en gang hvert halve år.

Ifølge undersøgelsen er langt størstedelen af danskerne også tilfredse med mobildækningen, men der er dog 14 procent, som svarer, at de er utilfredse med dækningen på deres bopæl, mens 10 procent er utilfredse med dækningen uden for hjemmet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>