Mobil netneutralitet under behandling

Snart bliver det amerikanske mobile internet muligvis underlagt samme for netneutralitet som almindelig bredbånd i USA. Det skriver Reuters.

Hidtil har de mobile internetudbydere i USA ikke været underlagt samme regler for netneutralitet som almindelige bredbåndsudbydere. For mens det er ulovligt for almindelige internetudbydere at begrænse eller blokere lovlig internettrafik, er det fuldt ud lovligt for de mobile udbydere.

Det mener forbrugergrupper og internetvirksomheder som Google og Facebook ikke er rimeligt. Flere og og flere tilgår nemlig internet via de mobile platforme, og derfor bør samme regler gælde her, lyder kritikken af den nuværende lovgivning.

Det har nu fået de amerikanske myndigheder til at melde ud, at de vil undersøge om reglerne skal ændres.

De mobile internetudbydere advarer dog om, at det i sidste ende kan betyde langsommere internet for forbrugerne, hvis det ikke længere er muligt at regulere den mobile internet trafik.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>