Top-politiker: Vi er blevet røvrendt af Oracle




Londons viceborgmester for forretnings- og erhvervslivet, Kit Malthouse, har set sig virkelig vred på it-giganten Oracle.

Så gal, at han ifølge The Wall Street Journal forleden udspyede sin galde på en teknologi-konference, der blandt andet handlede om brugen af big data.

“Som de fleste folk i bystyret er jeg blevet røvrendt af Oracle,” lød ordene fra Kit Malthouse til flere hundrede konferencedeltageres store underholdning.

“Er der nogen fra Oracle i lokalet,” tilføjede viceborgmesteren, som også sagde, at hans topprioritet var “at jorde Oracle”.

Er Oracle-afhængig
De hvasse udsagn blev ytret på trods af, at Kit Malthouse erkendte, at Oracle umiddelbart er det eneste selskab, der kan håndtere de gigantiske datamængder, som London med godt otte millioner indbyggere står med.

“Jeg ønsker, at nogen i London er i stand til at ødelægge det greb, som Oracle har på os,” fortsatte viceborgmesteren i sin tale.

Oracle i England har ikke ønsket at kommentere udtalelserne.

Sagt i en munter kontekst
Senere er Kit Malthouse blevet konfronteret med sine Oracle-hadske udsagn, og han fortæller, at det var sagt som en del af en munter tale, der havde til hensigt at opildne tilhørerne.

Han erkender dog samtidig, at London har en historik med det amerikanske it-selskab omkring priser.

Det drejer sig mere specifikt om en prisforhandlingssag fra 2010, hvor London forsøgte at indføre stramme budgetter. Den agenda bed Oracle dog umiddelbart ikke på.


Artiklen fortsætter på næste side…


Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>