Version2s tour-rute er lagt

Vores traditionsrige sommertour er nu skemalagt.
For at få den bedste start har vi lagt prologen hos en af de helt centrale aktører inden for udviklingen af det digitale Danmark nemlig Digitaliseringsstyrelsen. Så er vi ligsom i gang.

Ellers er det fortrinsvist små iværksættervirksomheder, der får besøg denne sommer. Vi vil tale om modet til at gå selv, den særlige ide eller teknologi, der driver drømmen. Vi kommer til at følge en launch og møde mennesker og miljøer, som vi ikke har lejlighed til at se til hverdag.

Vi bringer rigtig gerne dine spørgsmål videre, så hvis du har noget du ønsker svar på så kan du stille det i kommentarfeltet herunder eller skrive direkte til redaktionen.

  1. juli: Digitaliseringsstyrelsen

  2. juli: Signicat

  3. juli – Boas Specialister

  4. juli – Uniwise

  5. juli – Riidr.dk

  6. juli – Vimpl

  7. juli – Billys Billing

  8. juli – Falcon Social

  9. juli – Progressive

  10. august – Skytte Media

Tak til alle der har henvendt sig med tilbud om at åbne dørene for os. Der har været overvældende mange, men vi kan langt fra nå alle. Vi håber at vende tilbage næste år med en ny sommertour.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>