Band udgiver elektronisk album som Linux kernel-modul

Det har længe været en trend for mange bands at udgive deres musik på alternative formater end de gængse CD’er, MP3’er og streamingtjenester.

Typisk har valget af alternative formater været meget retro-rettede mod som ældre standarder såsom vinyl og kassettebånd. Men et elektronisk band kaldet Netcat, har valgt at tilføje endnu en noget alternativ udgivelsesplatform til listen.

Bandet, der er bosat i Seattle i USA, har ,foruden det digitale download og kassettebåndet, nemlig valgt at udgive sit album som et kernel-modul til Linux. Det skriver Network World.

Hvorfor, spørger du? Vi lader bandet forklare:

»Lytter du nogensinde til et album og tænker, ‘mand, det lyder godt, men jeg ville ønske det oftere krydsede mellem bruger-rummet til kernel-rummet!’. Vi dækker dig ind. Vores album er nu klar til afspilning som et indlæseligt Linux kernel-modul,« skriver bandet på sin Facebook-side.

Hvis den alternative udgivelse har vækket din interesse, kan du finde modulet på GitHub.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>