3.200 kunder ramt af betalingsservice-fejl hos Nets

En postering af betalinger, som Nets skulle udføre for pengeinstituttet SEB, gik galt, og det førte til, at betalingerne havnede hos de forkerte kunder. Det skriver Politiken.

I alt er 3.200 bankkunder blevet ramt af fejlen, som ifølge Nets var menneskelig og skete, da en medarbejder skulle sammenflette betalinger på vegne af SEB i Nets’ betalingsservicesystem.

Fejlen indebar, at betalingerne dukkede op på de forkerte kunders konti, ligesom regningerne endte på de forkerte kunders betalingsserviceoversigter.

De 3.200 berørte kunder er alle kunder hos SEB, men ifølge Politiken kan kunder fra andre pengeinstitutter også være berørt, idet posteringerne kan være havnet på deres konti.

»Vi beklager selvfølgelig meget over for de kunder, der er ramt, og de behøver sådan set ikke gøre noget. Selvom de oplever forkerte posteringer i deres netbank, skal vi nok sørge for, at det bliver de rigtige beløb, der trækkes på deres konto,« siger kommunikationsrådgiver Ulrik Marschall fra Nets til Politiken.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>