Windows Phone står helt stille på vigtigt marked



Windows Phone har slet ikke fået fat i det amerikanske hjemmemarked, viser nye tal. I slutningen af maj 2014 var markedsandelen 3,4 procent, og det er nøjagtig det samme, som markedsandelen var i slutningen af februar.

Det kan Microsoft næppe være tilfreds med. Selskabet har investeret milliarder af dollar i sin mobile strategi og forventer helt sikkert vækst, skriver Techcrunch.com.

I forhold til udvikling af apps til platformen er det amerikanske marked meget vigtigt og kan ikke ignoreres, og ifølge Techcrunch står det ikke klart, hvad der skal få vækst i markedsandelen.

Microsoft har senest annonceret et OEM-kit til platformen, som måske kan få flere producenter til at understøtte platformen.

En opdatering til Windows Phone 8.1 med en del nye features er også på vej – blandt andet med en pendant til Apples Siri, og så er opkøbet af Nokia til mere end syv milliarder dollar endelig gennemført, så Microsoft kan gennemføre de strategier for selskabet, der ligger på tegnebrættet, skriver Techcrunch.



Læs også:

Så vild bliver Windows Phone 8.1

Microsoft: Derfor kommer Windows Phone ind i de danske virksomheder

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>