Disse 4 farer er de største tablet-dræbere på kontoret

Tabletten er blevet et populært arbejdsredskab på kontoret, men den lille, lette skærmcomputer er også skrøbelig. Det konkluderer producenten af hårdføre tablets, Panasonic, på baggrund af en undersøgelse blandt ansatte i britiske virksomheder, som udleverer tablets til arbejdsbrug.

47 procent af medarbejderne havde i løbet af to år oplevet, at en tablet gik så meget i stykker, at det krævede reparation. Måske lidt overraskende er det ikke tyngdekraften, der er tablettens største fjende ifølge undersøgelsen.

Derimod er det ekstreme temperaturer, som giver flest problemer. 29 procent fik problemer med deres tablet, efter den havde været udsat for høje temperaturer, sådan som det kan ske i en bil på en varm sommerdag, og 11 procent havde lidt mere aktuelt for årstiden fået problemer efter ekstrem kulde.

Tyngdekraften førte til reparation for 21 procent af tablet-brugerne, efterfulgt at 17 procent som blev beskadiget på grund af væske, der blev spildt på den. Lidt i samme kategori, men dog mere drastisk havde 11 procent tabt en tablet i badekarret, en flod, vandpyt eller anden større vandmængde.

Ligeledes fik 11 procent deres tablet beskadiget, fordi den blev kørt over.

Det er værd at bemærke, at visse brugere kan blive en dyr fornøjelse i reparationer, da dem, der havde problemer med deres tablets, i gennemsnit skulle have den til reparation tre gange.

Den mest almindelige type fejl var batteriproblemer, som netop kan forårsages af ekstreme temperaturer. Det var et problem for 27 procent af tablet-ejerne. I 16 procent af tilfældene holdt touch-skærmen op med at fungere, mens blot 10 procent var en decideret smadret skærm.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>