Disse fem it-områder skal du bruge penge på i år















It-chefer og it-afdelinger landet over skal nu i gang med (hvis det ikke allerede er sket) at lægge planer for det kommende år.

- Er der tvingende nødvendige it-projekter?

- Er der nye teknologier og trends, som man med fordel kan investere i?

Der findes naturligvis ikke noget enkelt svar på spørgsmålet om, hvad de store it-satsningsområder skal være for lige netop den organisation, du er en del af.

Det afhænger både af, hvor man er rent it-modenhedsmæssigt, hvad forretningsstrategien er, og hvilke nødvendige opgraderinger, der er i det kommende år.

Hvor satser du dine penge?
I forhold til det sidste er der eksempelvis fortsat en del virksomheder, der kører med Windows XP – og når Microsoft stopper med at supportere det styresystem til april, vil der derfor være et betydeligt behov for at opgradere til nye maskiner med et mere moderne styresystem.

Set lidt fra oven tør vi dog godt vove pelsen og pege på fem områder, der vil være interessante at se på i det kommende år for mange virksomheder.

Der er næppe mange, der vil smide penge efter projekter på alle fem områder – men der er nok mange, der vil investere i et enkelt eller flere af disse områder.

Det er der flere gode grunde til. En af de primære er, at det er områder, hvor der er sket en vis udvikling og innovation.

En anden vigtig årsag er, at det er områder, der på hver deres måde kan give virksomheden konkurrencefordele, hvis man investerer klogt i dem.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>