Dobbeltfejl sendte DR1 til tælling i primetime

Da Magasinet Penge på DR1 onsdag aften kl. 21.55 rullede over skærmen, gik alting galt og seerne fik i stedet for et indslag om lave priser på huse på landet, der kan ende med at blive en dyr fornøjelse, en besked om teknisk uheld.

I første omgang forsøgte DR at løbe indslaget i gang igen, men public service-institutionen endte med helt at opgive udsendelsen, og sporten blev sendt i stedet.

»Få sekunder efter, vi var begyndt at afvikle programmet stoppede det. Det skyldtes en blanding af to problemer,« fortæller redaktør på Magasinet Penge, Mette Offenberg.

Hun forklarer, at der dels har været problemer med den server, hvorfra programmet bliver hentet. Og så har der desuden været et problem i det redigeringsrum, hvorfra programmet bliver afviklet.

Præcist, hvori problemerne består, er i skrivende stund uvist. Det forsøger DR nu at opklare.

»Hele redigeringsrummet er taget ud af drift. Vores teknikere er ved at undersøge, hvad der er gået galt,« fortæller Mette Offenberg og tilføjer, at de tekniske problemer ikke kommer til at have indflydelse på andre af DR’s programmer.

Version2 forsøger at få en mere uddybende teknisk forklaring på episoden, når og hvis den foreligger.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>