Fire lette trin: Få hastigheden tilbage i din iPhone eller iPad















Apples iOS 7 blev frigivet i september som selskabets bud på et topmoderne styresystem.

Men selv om der er mange glimrende funktioner og lækre grafiske detaljer i denne iOS-version, er det også en af de versioner, der har givet problemer for flest brugere.

iOS 7 er kompatibelt med iPhone 4 og nyere og iPad 2 og nyere – men selv om styresystemet altså kan installeres på ældre enheder, er det ikke uden problemer at anvende denne version af iOS.

Forklaringen er, at iOS 7 er designet og optimeret til nyere – og kraftigere – Apple-hardware.

Et af de værste problemer er, at iPhone 4 eksempelvis ikke vil reagere, når man modtager et opkald, og man ønsker at tage telefonen.

Det sker normalt ved at skubbe fingeren fra venstre til højre på skærmen, men iPhone 4 med iOS 7 opfatter ofte ikke bevægelsen i første forsøg. 

Et andet velkendt problem er, at tastaturet halter bagefter, når man skriver beskeder, og kameraet kan til tider også være alt for langsomt til at starte op.

Selvom disse problemer allerede har eksisteret i en del måneder, fortsætter debatten rundt omkring på nettet – eksempelvis her i Apples eget support-forum, hvor det vrimler med forskellige forslag til forbedringer.

Med inspiration fra blandt andre vores kolleger på Macworld er her en lynguide til, hvordan du kan øge hastigheden på eksempelvis en iPhone 4 eller en iPad 2.

De nedenstående indstillinger kan samtidig også hjælpe med at øge batteritiden.

1) Slå animationer fra
Et godt sted at starte er med de animationer og designmæssige detaljer, der blev introduceret med iOS 7.

Jo mere lir og grafiske lækkerier, der skal leveres af chippen på din iPhone eller iPad, jo mindre overskud har den til de egentlige arbejdsopgaver.

Gå ind under Indstillinger, Generelt og Tilgængelighed – og vælg Formindsk bevægelse. Når det er slået til, formindskes blandt andet bevægelserne i brugergrænsefladen.

Lige over Formindsk bevægelse kan du vælge Forøg kontrast.

Hvis du slår det til, fjernes de gennemsigtige effekter, som du blandt andet finder i dit Kontrolcenter og i app-mapperne.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>