Microsoft ændrer navn på kendt tjeneste

Microsoft ændrer navnet på sin kendte cloud-tjeneste SkyDrive, der fremover kommer til at hedde OneDrive.

Det er aldrig fordelagtigt for et selskab at skifte navn på produkter, der allerede har fat i markedet.

At det alligevel sker for SkyDrive skyldes, at Microsoft sidste år med et ordentligt brag tabte en retssag om ‘Sky’-navnet til det britiske medieselskab BSkyB, der blandt andet sponsorerer det kendte Sky-cykelhold.

Efter dommen – afsagt af en britisk domstol – indgik parterne en aftale om, at Microsoft skulle have tid til at finde et nyt navn til SkyDrive.

Den eneste ene
Med det nye navn sigter Microsoft efter at signalere, at storage-tjenesten kan være den eneste cloud-storage-tjeneste, som brugerne har brug for på tværs af alle deres enheder, hedder det.

“Vi mener, at det nye OneDrive-navn understreger den værdi, som vi kan levere, ligesom navnet er udtryk for vores fremtids-vision,” lyder det fra Microsoft.

Læs om dommen, der har tvunget Microsoft til at ændre navnet på SkyDrive her: Microsoft må omdøbe SkyDrive efter tabt retssag.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>