NSA benægter ikke at spionere på kongressen

Den amerikanske efterretningstjeneste NSA fremsatte i lørdags en erklæring som svar på, om efterretningstjenesten spionerer på den amerikanske kongres, eller om den har gjort det. Noget klart svar kom der ikke fra den kontroversielle efterretningstjeneste, men NSA benægter ikke at spionere på de amerikanske lovgivere i kongressen. Det skriver The Guardian.

Spørgsmålet kommer fra Senator Bernie Sander fra Vermot, og i sit spørgsmål definerer senatoren spionage som at indsamle metadata fra telefonopkald, e-mails, webbrowsing og alt andet data, som ikke er offentligt kendt.

NSA svarer ikke direkte på spørgsmålet i sin erklæring, men skriver til Kongressen, at amerikanske borgere, som får indsamlet deres data, får beskyttet deres privatliv på forsvarligt vis. NSA fortsætter med at forsikre kongressen, at medlemmer af kongressen nyder samme beskyttelse af sit privatliv.

Derudover skriver efterretningstjenesten at den gennemgår Senators Bernie Sander spørgsmål netop nu, og forsat arbejder på at give kongressen informationer om NSA’s mission og autoriteter.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>