Nu kommer Android’s KitKat til Europa

Den nyeste udgave af styresystemet Android bærer versionsnummeret 4.4.2, men har i stil med tidligere versioner fået påklistret et sukkersødt navn, KitKat.

Nu er KitKat blevet tilgængelig for HTC One-telefoner i en række europæiske lande til stor begejstring for smartphone-ejere, der har delt nyheden om deres nye opdatering på sociale medier.

Udrulningen afhænger meget af de enkelte telefonproducenter, der skal tilpasse systemet til deres egen platform, og her lader det til at HTC har været hurtigst på aftrækkeren. International Business Times skriver, at HTC med opdateringerne lige nøjagtig overholder et tidligere løfte om udrulning i løbet af januar.

Af nye features nævner International Business Times, at styresystemet har fået en sikkerhedsmæssig overhaling, samt en integration med Googles beskedsystem Hangouts og kommer fuldt udstyret med Emoji-smileys til tastaturet.

Særligt for styresystemet er også en ny fokus-funktionalitet, der gør det muligt at køre de fleste apps i fuldskærm, så koncentrationen ikke svigter. Du kan læse en mere fyldestgørende beskrivelse af systemet på International Business Times.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>