Trenden du ikke slipper for: It-produkterne klæber til kroppen














Inden for ganske få år vil wearable gadgets, eller elektroniske dimser der bæres om kroppen, være en gigantisk forretning.

Analysehuset Gartner vurderer, at den nye produktkategori med tilhørende apps vil nå en omsætning på 27,5 milliarder kroner om blot to år.

Og i 2018 forventes tallet at være over 100 milliarder kroner.

Det kommer altså til at gå rigtig stærkt, hvis forudsigelserne viser sig at holde.

Producenterne er fuldstændig klar over, at der ligger en guldmine i denne nye produktkategori, og det gælder om at sætte sig på markedet. Hurtigt.

Derfor har de seneste dage på CES-messen i Las Vegas budt på læssevis af nye produkter i stil med de allerede kendte FitBit Flex og Galaxy Gear.

Der er dog ingen tvivl om, at forventningerne til den nye bærbare teknologi er pumpet i vejret, og det gælder ikke mindst længe ventede Google Glass, der er søgegigantens brille med en lille skærm foran højre øje.

“Markedet for ‘wearables’ oplever en hype boble lige nu, men det gjorde internettet også i 1999, og det gjorde ikke internettet mindre vigtigt,” siger J.P. Gownder, vice president og analytiker hos Forrester Research, til IDG News Service.

“Men producenter af ‘wearables’ er nødt til at sikre dig, at de løser unikke problemer for brugerne. Et smartwatch, som blot efteraber de samme muligheder, du har ved at trække mobilen op af lommen, vil ikke finde noget stort marked,” forudser J.P. Gownder.

Vi har samlet nogle af de nye produkter, der netop er blevet lanceret på CES, og de viser en stor spændvidde.

Tag med på en rundtur blandt de nye gadgets, som ser ud til at danne en trend, du næppe kan lukke øjnene for i den kommende tid.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>