Aggressivt lille dansk it-firma scorer million-formue

Den lille danske it-virksomhed Mojn.com har scoret 22 millioner kroner, som selskabet nu vil investere i et stort fremstød.

Pengene kommer fra kapitalfondene Northzone, Notion Capital samt danske Zoar Invest, som investoren Ib Sønderby Larsen står bag.

Mojn.dk har blot omkring 30 ansatte, der har til huse i henholdsvis København og London.

Bag selskabet står it-iværksætterne Carsten Hyldahl og Thomas Jensen, der grundlagde virksomheden i 2009 under navnet RealTime Marketing.

Mojn.dk har udviklet en cloud-baseret løsning til såkaldt performance email targeting, der anvendes til at udnytte oplysninger om brugernes adfærd og navigation på internettet til at præsentere dem for relevante produkter i realtid.

Selv peger Mojn.com på, at systemet er enestående i markedet, fordi det kombinerer annoncering med mapping og marketing.

“Vores første produkt – Performance Email Targeting – leverer resultater uden sammenligning til vores kunder, men der kan gøres meget mere,” lyder det fra Thomas Jensen.

Han siger i en pressemeddelelse, at selskabets mål er at gøre “en markant forskel på det samfund, der omgiver os.”

Kun en lille del
I dag er kun en meget lille del af email-marketing-mængden personaliseret og målrettet den enkelte modtager, og investorerne mener, at selskabet har potentialet til at blive særdeles stort.

“Det handler ekstremt meget om tempo. Lige nu er vi de eneste spillere på markedet med en end-to-end-løsning, men det er et spørgsmål om tid, inden den gamle garde vågner op. Der er ikke andet at gøre end at køre hurtigt frem, og vi begynder med at klø på i London,” siger Carsten Hyldahl til Børsen.

Han siger til avisen, at målet er at blive en dominerende faktor i de 100 største virksomheder i Storbritannien inden for det næste år, hvor Mojn.com også sigter efter at åbne kontor i New York.

Selskabet sigter efter en ny investorrunde inden nytår.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>