Blog: App-udviklerens svære valg






For mange apps er det alene antallet af brugere, der er interessant. Det gælder de mange apps, som egentlig blot er markedsføring af et eksisterende produkt eller en ny salgskanal til produktet. Det kan eksempelvis være et teater, der vil sælge billetter via en app.

Her er Android det oplagte valg, fordi de sidder på den største del af markedet, og da disse apps er gratis, betyder det ikke så meget, at Android-brugere er svære at få til at betale for apps.

Problemet er dog, at Android ikke bare er Android. En nylig statistik viser, at under fem procent af alle Android-telefoner kører den nyeste udgave af operativsystemet. Mere skræmmende er det, at hver fjerde Android-telefon kører en version, der er så gammel, at den kaldes for Androids svar på Internet Explorer 6.

Det gør det svært at udvikle til Android, fordi du hele tiden skal tænke på, at mange brugere ikke kan udnytte operativsystemets nyeste muligheder.

Den sløve opdateringshastighed skyldes ikke kun Android-brugernes dovenskab; mange Android-telefoner er slet ikke i stand til at køre de nyeste versioner af operativsystemet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>