Efter hård kamp mod ærkerivaler: KMD vraget

Makkerparret Fujitsu og Silkeborg Data kan juble.

De har netop vundet en ERP-ordre hos Glostrup Kommune, der tidligere anvendte KMD.

Det bekræfter kommunens kommunaldirektør Morten Winge fra Glostrup Kommune over for Computerworld.

Hos KMD lader man dog til at tage tabet af kommunen med ophøjet ro.

KMD: Vi sidder på stor del af markedet
“KMD har en stærk tilstedeværelse på det offentlige ERP marked, og vi har over de sidste par år vundet en betydelig andel af kontrakter inden for økonomi og løn og personale,” forklarer pressechef Christoffer Hellmann.

I 2011 indgik KMD gennem EU-udbud og SKI’s rammeaftaler aftaler med mere end 50 danske kommuner på ERP-området, hvilket understreger, at KMD står med yderst konkurrencedygtige løsninger, mener han.

Siden 2011 har i alt 35 forskellige Kommuner anskaffet mindst én KMD Opus-Service på SKI’s 02.19-aftale. Det være sig økonomi, personale eller lignende, oplyser KMD-pressechefen.

“Men konkurrencen i markedet er hård, og det er ensbetydende med, at man også taber udbud en gang imellem. Det er kun naturligt, men vi forsøger selvfølgelig at være så skarpe som muligt hele tiden.”

“Og vi er eksempelvis yderst tilfredse med, at Københavns Kommune for nylig har tegnet en aftale med os på personaleområdet,” forklarer Christoffer Hellmann.

Læs senere mere om det kommunale erp-marked, som Computerworld sætter fokus på i den kommende tid.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>