Første bitcoin-automat åbner i USA

Fire måneder efter, at Canadas første bitcoin-automat åbnede i Vancouver, vil USA nu også være med.

Ifølge The Verge er den første af slagsen netop åbnet i Albuquerque, New Mexico, og ligesom det canadiske forbillede kan brugeren veksle amerikanske dollars til bitcoins på få sekunder.

Læs også: Canada åbner verdens første bitcoin-hæveautomat

Det fungerer på den måde, at man scanner den QR-kode, der hører til den relevante bitcoin-pung, hvorefter man indsætter en dollar-seddel. Og med enkelt tryk på skærmen er beløbet blevet vekslet til den krypterede valuta.

I løbet af den kommende tid vil der også åbne bitcoin-automater i andre amerikanske storbyer som Austin og Seattle, og dermed bliver krypto-valutaen endnu mere udbredt til den brede befolkning.

Sikkerheden omkring bitcoin har dog været diskuteret en del i den senere tid, da flere store børser har haft stoppet alle transaktioner grundet DDoS-angreb, ligesom seneste udgave af Silk Road for nylig fik stjålet bitcoins for millioner.

Læs også: Bitcoin ramt af DDoS-angreb med muteret kode

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>