Her er Ateas nye topchef – afløser Claus Hougesen

Efter seks måneders mellemspil har Atea udpeget ny direktør for den danske forretning.

Ny mand i spidsen for Atea i Danmark er den 48-årige Morten Felding, som bliver øverste chef for selskabets omkring 1.400 danske medarbejdere.

Han kommer fra en stilling som landechef for Philips i Danmark, hvor han har arbejdet de seneste seks år.

Den nye direktør, der tiltræder sit nye job senest 1. maj, er ikke ukendt med salg af hardware og it-ydelser, da han fra 2004 til 2008 var direktør for Xerox i Danmark.

Morten Felding afløser Claus Hougesen, der i sidste uge meddelte, at han trækker sig som Ateas koncernchef.

Fast mand på posten

Hougesen har det sidste halve år desuden vikarieret som dansk chef efter at Lars Johansson i august i fjor pludseligt forlod den danske chefpost.

“Morten Felding har en solid ballast – både i den regionale og internationale it-industri, og han er vant til at lede store virksomheder,” lyder det i en udsendt pressemeddelelse fra Ateas koncernchef Steinar Sønsteby, der netop i dag er tiltrådt som Claus Hougesens afløser på posten.

“Jeg har store forventninger til samarbejdet og er rigtig glad for, at Atea har kunnet tiltrække en kapacitet som Morten Felding,” lyder det fra Steinar Sønsteby.

Morten Felding har ikke ønsket at stille op til et interview med Computerworld.

[b]Læs også: Hougesen: Derfor forlader jeg Atea[/b]

.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>